Har du erfarenhet av att leda eller driva en livsmedelsbutik och drömmer om att vara egen företagare? Då kan Tempo vara helt rätt för dig.

Just nu söker vi två nya handlare som vill driva eget och förvärva en Tempobutik i Bredsand utanför Sundsvall eller i vackra Vikarbyn, Rättvik. De är båda populära närbutiker med stor möjlighet till utveckling.

Vi söker dig som idag är butikschef i en matbutik. Kanske är det din dröm att driva en större butik i framtiden och detta kan vara det första steget! Som handlare inom Tempo arbetar du nära dina kunder. Samtidigt som du arbetar självständigt är du en del av gemenskapen inom Tempokedjan där totalt 130 butiker ingår. Varumärket Tempo är en del av Hemköpskedjan och ägs av Axfood.

På Tempo får du ta del av ett centralt marknadsföringsprogram som bidrar till att förbättra dina förutsättningar att kommunicera i din butik. Du har det yttersta ansvaret för butiken, något som innefattar allt från försäljning och lönsamhet till personal. Du har utmärkta möjligheter att påverka din vardag och dra nytta av din kännedom om den lokala marknaden. Som egen företagare är effektivisering och förbättringsarbete naturliga fokusområden för dig – allt för att skapa en butiksupplevelse som överträffar kundernas förväntningar.

Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla dig och ditt företag. Möjlighet till finansiering kan finnas

Låter detta intressant? Kontakta konsulent Tommy Ädel angående Bredsand och konsulent Jonas Pettersson om Vikarbyn. De kan berätta mer om butikerna som är till försäljning.