Har du erfarenhet av att leda eller driva en livsmedelsbutik och drömmer om att vara egen företagare? Då kan Tempo vara helt rätt för dig.

Just nu söker vi nya handlare som vill driva eget och förvärva en Tempobutik i Gävleborgs län eller Jämtlands län. De är båda populära närbutiker med stabil lönsamhet.

Nu söker vi dig som idag är butikschef eller driver eget företag samt har god kunskap om dagligvarubranschen. Som handlare på Tempo arbetar du nära dina kunder. Samtidigt som du arbetar självständigt är du en del av gemenskapen inom Tempokedjan där totalt 140 butiker ingår. Varumärket Tempo är en del av Hemköpskedjan och ägs av Axfood.

På Tempo får du ta del av ett centralt marknadsföringsprogram som bidrar till att förbättra dina förutsättningar att kommunicera i din butik. Du har det yttersta ansvaret för butiken, något som innefattar allt från försäljning och lönsamhet till personal. Du har utmärkta möjligheter att påverka din vardag och dra nytta av din kännedom om den lokala marknaden. Som egen företagare är effektivisering och förbättringsarbete naturliga fokusområden för dig – allt för att skapa en butiksupplevelse som överträffar kundernas förväntningar.

Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla dig och ditt företag. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Låter detta intressant? Kontakta konsulent Tommy Ädel som kan berätta mer om butiken som är till försäljning.