Handlare med kundfokus

 

Tempo är den lokala butikskedjan som erbjuder ett fräscht sortiment av livsmedel och där vi har färskvarorna i fokus. Om du har engagemanget och handlingskraften som krävs för att driva en helt egen matbutik kan rollen som Handlare vara en sporrande utmaning för dig. Vi söker dig som är företagsam, erfaren och mycket kunnig om dagligvarubranschen. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Tempo, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

På Tempo är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av närhet och ett personligt kundbemötande. Vi erbjuder högkvalitativa och färska matvaror till dem som bor i grannskapet. Vi strävar alltid efter att bli ortens mest omtyckta livsmedelssbutik.

Nu söker vi dig som har engagemanget och erfarenheten som krävs för att driva butik.  

Det här får du göra

Som Handlare på Tempo är du egenföretagaren som arbetar nära kund med alla delar i butik, något som är fantastiskt roligt. Samtidigt som du arbetar självständigt när du driver din egen butik är du en del av gemenskapen inom Tempo. Du har det yttersta ansvaret för butiken, något som innefattar allt från försäljning och lönsamhet till personal. Du har utmärkta möjligheter att påverka din vardag och dra nytta av din kännedom om den lokala marknaden. Som egen företagare är effektivisering och förbättringsarbete naturliga fokusområden för dig – allt för att skapa en butiksupplevelse som överträffar kundernas förväntningar.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och att du tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Dessutom ska du ha dokumenterad erfarenhet av att driva framgångsrika affärer samt vana av budget- och resultatansvar. Med hjälp av din energi och positiva handlingskraft kommer du att skapa en livsmedelsbutik där kunderna trivs och inspireras.

Mer information ?

Önskar du mer information om att bli Tempohandlare är du välkommen att kontakta Henrik Sved, Affärsområdeschef Detaljhandel på telefonnummer 08-6026480 eller på henrik.sved@axfood.se.

Tempo är ett koncept för bostadsnära områdesbutiker och kedjan består idag av ca 155 enheter spridda över hela landet. Samtliga butiker ägs och drivs av enskilda handlare som verkar under ett samarbets- /profilavtal med Axfood som äger rätten till varumärket. Profilen förvaltas och sköts av Hemköpskedjan AB med huvudkontor i Stockholm.